Üretim Production 

Üretim

Toplam 180 yetişmiş personelden oluşan üretim tesislerimiz aşağıda belirtilen bölümlerde görev yapmaktadır.

Arge Bölümü: Konusunda uzman 15 personeliyle ARGE ekibimiz, yeni teknoloji desen sistemleriyle müşteri talepleri ve yeniürün geliştirme çalışmalarını brode ve dokuma alanlarında yürütmektedir. Müşterilerimizin taleplerine en hızlı şekilde cevap verebilmek amacıyla, 1 ad. Numune bobin boya makinesi, 1 ad. Pentacut numune brode makinesi ARGE departmanımızın kontrolünde çalışmalarına devam etmektedir. Üretimleri tamamlanan yeni ürünlerimiz Kartela Bölümümüze sevk edilmektedir. Burada ürün cinsine uygun olarak değişik şekillerde titizlikle hazırlanan kartelâlar değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

İplik Büküm Bölümü:17 Makineden oluşan iplik büküm bölümümüz 640 ton/yıl kapasiteye sahip olup, dokuma ve brode işleminde kullanılacak ipliklerin ön hazırlığını yapmaktadır.

İplik Boya Bölümü: 800 Ton/yıl kapasiteye sahip olan iplik boya bölümümüz dokumanın ihtiyacı olan iplikleri istenilen renk ve kalitede üretime hazırlamaktadır.

Çözgü Bölümü: Bu bölüm dokuma planlamanın verdiği direktifler doğrultusunda makinelere girecek olan iplikleri çözgü leventlerine aktarmaktadır.

Dokuma Bölümü: 5.000.000 m./ yıl kapasiteli dokuma bölümümüz 44'ü jakar ve 73 adedi armür olmak üzere, toplam 117 makineden oluşmaktadır. Dokuma planlama bölümünün verdiği iş emirleriyle siparişler, üretim sırasına göre yetişmiş personelimiz kontrolünde üretilmektedir.

Brode Bölümü: Brode tesisimizin ana üretim bölümüdür. 3 adedi standart ve 1 adedi Pentacut olmak üzere, toplam4 makineden oluşan brode bölümümüz 650.000 m./yıl kapasiteye sahiptir.

Kalite Kontrol ve Paketleme: Üretimin her aşamasında gerçekleşen Kalite Kontrol, ürünlerimiz terbiye işlemlerinden geçtikten sonra, son olarak paketleme öncesi kontrol işlemine tabii tutulmaktadır. Kalite standartlarımıza uyan ürünler uygun ambalaj malzemeleriyle paketlenerek sevke hazır hale getirilmektedir.